حجت الاسلام سیدموسی محمودی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، اظهار داشت: از روزی که انسان خود را شناخت تقابل حق و باطل نیز شکل گرفت.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: این تقابل حق و باطل روز به روز پیچیده تر و خطرناک تر می شود و امروز همه شاهد تقابل جهان اسلام و جهان کفر در مقوله موجودیت هستیم.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه جهان غرب موجودیت خود در برابر ایدئولوژی اسلام را در خطر می بیند، یادآور شد: فرهنگ غرب شاید در ظاهر فرهنگی قوی و مستولی باشد ولی در عمل در برابر فرهنگ دینی مسلمین حرفی برای گفتن ندارد بنابراین غربی ها با استفاده از فضای رسانه و دیگر ابزار تبلیغات تلاش دارند که این خلا را بپوشانند.
حجت الاسلام محمودی یادآور شد: دشمنان جهان اسلام امروز به دنبال این هستند که به صورت یک برنامه منسجم و هماهنگ با صهیونیست ها، کشورهای اسلامی را به نوعی به ورطه وابستگی بکشانند که نمونه آن را می توان وابستگی تام کشورهای حوزه خلیج فارس به غربی ها، آمریکای ها و حتی صهیونیست ها دانست.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار ادامه داد: با این وجود امروز ابرقدرت های جهانی ایران اسلامی را بزرگترین سد در برابر روحیه استعماری خود می بینند از همین رو از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز هر چه داشته و دارند به میدان آوردند تا این نظام اسلامی و مردمی را ساقط و یا وابسته به خود کنند ولی هر چه تلاش کرده اند نتیجه ای عکس داشته است.
وی یادآور شد: دشمن با استفاده از جنگ و قدرت نظامی تلاش بسیاری برای ساقط کردن ایران در نیم قرن گذشته تا به امروز داشته است ولی وحدت و انسجام در سطح ملی و همچنین در سطح مذهبی در این کشور اجازه عرض اندام را به دشمنان این آب و خاک و این دین آسمانی نداده است، بنابراین همه ما برای حفظ و صیانت از انقلابی که حاصل خون صدها هزار شهید و بی گناه است مسئول هستیم.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار در پایان سخنان خود خاطرنشان ساخت: حفظ وحدت و انسجام در برابر هجمه های فرهنگی و اقتصادی و نظامی دشمن از واجبات جهان اسلام و کشورمان است، امروز اگر نگاهمان به مقوله وحدت سطحی باشد، بی شک دشمن راحت تر می تواند در صفوف مسلمین و ملت ما نفوذ پیدا کند که اگر خدای ناکرده این امر محقق شود دشمن بسیار آسان تر می تواند به برنامه های شیطانی خود جامه عمل بپوشاند.
انتهای پیام/












نظر شما